Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک‌‌ها وام‌های مختلفی برای تعمیرات و خرید خانه می‌دهند. برای دریافت وام تعمیرات خانه باید حساب قرض‌الحسنه داشت و در نهایت پس از طی شدن مراحلی می‌توان وام با سود ۱۸ درصد گرفت.

وام تعمیرات مسکن بین ۴۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان است که در بازه زمانی دو تا پنج سال بازپرداخت می‌شود. مالکان نیز می‌توانند با ارائه سند ملک وام بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از بانک‌ها وام خرید خانه هم می‌دهند.  برای نمونه افراد مجرد می‌توانند ۲۸۰ میلیون تومان و زوجین ۴۸۰ میلیون تومان تسهیلات در قالب وام و جعاله دریافت کنند.

وام جعاله با امانت طلا

بانک ملی وام جعاله با سه روش می‌دهد؛ نخست پرداخت وام از محل سپرده‌گذاری، دوم از طریق امانت طلا و روش سوم با وثیقه‌گذاری مسکن.

میزان وامی که از طریق سپرده‌گذاری پرداخت می‌شود تنها ۱۰ میلیون تومان با بازپرداخت سه ساله است. الویت دریافت این وام با کسانی است که بیشتر از یک سال حساب سپرده در بانک ملی داشته باشند.

در روش دوم در قبال هر ۱۰۰ گرم طلا، بانک به مشتری ۲۰ میلیون تومان وام تعمیرات مسکن پرداخت می‌کند. برای بازپرداخت این وام، متقاضی باید در یک قسط و مدت زمان یک سال وام دریافتی را بازگرداند.

کمترین وام تعمیرات مسکن

متقاضی این وام باید در بانک پاسارگاد حساب فعال داشته باشد، مبلغ این وام تنها پنج میلیون تومان است. بازپرداخت آن نیز سه ساله و با سود ۱۸ درصد است.

البته برای دریافت این وام باید سند ملکی و ضامن با گواهی کسر از حقوق نیز ارائه داد.

بیشترین مبلغ وام تعمیرات مسکن

بانک سامان ۵۰۰ میلیون تومان وام جعاله و ۳۰ درصد از ارزش ملک افراد را به عنوان وام جعاله پرداخت می‌کند. بازپرداخت این وام پنج ساله و بر اساس آخرین سود اعلامی بانک مرکزی است.

برای دریافت این وام سند ملک به صورت وثیقه قرار می‌گیرد و توانایی فرد برای بازپرداخت اقساط نیز سنجیده می‌شود.

با نرخ سود ۱۸ درصد می‌توان از بانک دی وام تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان و بازپرداخت ۴۸ ماهه دریافت کرد. برای دریافت این وام باید در بانک دی سپرده‌گذاری کرد و این سپرده تا زمان تسویه کامل در بانک مسدود باقی می‌ماند. با دریافت ۴۰۰ میلیون تومان وام باید در انتهای هر ماه ۱۱ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان قسط به بانک پرداخت کرد.

شرایط دریافت وام در سایر بانک‌ها

بانک گردشگری، وام با سقف ۳۰۰ میلیون تومان با سود ۱۸ درصد و بازپرداخت ۳۶ ماهه به متقاضیان وام می‌دهد. متقاضی باید در این بانک حساب داشته باشد. این وام، وام تعمیرات مسکن است که به صورت نقدی پرداخت می‌شود.

بانک سپه معادل ۸۰ درصد هزینه تعمیرات و حداکثر ۱۰ میلیون تومان وام با بازپرداخت پنج ساله پرداخت می‌کند. سود آن نیز براساس آخرین اعلام بانک مرکزی است. متقاضی وام جعاله نباید در بانک سپه بدهی داشته باشد و مالک مسکن باشد./تجارت نیوز

منبع: فردا

کلیدواژه: بانک ها وام ۵۰۰ میلیون تومانی میلیون تومان وام وام تعمیرات مسکن میلیون تومان دریافت این وام سود ۱۸ درصد برای دریافت وام جعاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند

برادران نامه‌ ۱۰ انجمن صنعتی درباره نرخ ارز را منتسب به جریان تورم‌ساز خواند و گفت: انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت می‌کنند اما ارز را می‌خواهند ۶۰هزار تومان بفروشند

به گزارش ایسنا، محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفتگو با ایسنا در واکنش به نامه اخیر برخی تولیدکنندگان بزرگ کشور به مقام معظم رهبری درخصوص بازگشت ارز صادراتی و فروش آن به نرخ بالاتر از نیما با تاکید براینکه این نامه جای ابهام دارد، اظهار کرد: در واقع اینها جریان تورم ساز کشور هستند. جریان تورم گرایی که سومدیریت خود را با کاهش پول ملی تنظیم می‌کنند. اینها شرکت‌هایی هستند که برخی از آنها به جای اینکه به بهره‌وری تولید فکر کنند هر ساله در این فصل با بازی با صورت های مالی و قیمت سازی، سودهای کلان گزارش می‌کنند؛ مثلا شرکتی که سال گذشته 105 همت سود گزارش کرده است چرا باید چنین نامه‌ای بنویسد؟

اگر صنایع پایین دست این موضوع را مطرح می‌کردند مشکلی نیست

وی ادامه داد: به عنوان نمونه انجمن نساجی یا صنعت کفش که این نامه را امضا کردند باید بررسی شوند که آیا اساسا ارزی آورده‌اند که در کانال 40 هزار تومان فروخته باشند؟ اینها که ارز خود را در کانال های بالاتر می‌فروشند.

برادران تصریح کرد: شرکتی که تولیدش کمتر شده چرا سودش زیاد شده است؟ این سوال بنده باعث ناراحتی بسیاری شده بود، اما واقعا 105 همت سود چه معنایی می‌دهد؟‌ اصلا چه مشکلی بزرگی وجود داشت که به رهبری نامه نوشته‌اند؟‌ از این بیشتر می‌خواستند سود کنند؟ اگر صنایع پایین دست این موضوع را مطرح می‌کردند مشکلی نیست اما نه صنایع بالادست.

معاون صنایع عمومی وزیر صمت با اشاره به دخالت بی‌مورد بورس کالا در این موضوع، تاکید کرد: بورس کالا یک شرکت خصوصی است و نباید در حوزه سیاست‌گذاری دولت وارد شود که در این صورت تخلف آن محرز است. بورس کالا کارمزدش را بگیرد تا در آن بستر معاملات صورت بگیرد.

چرا حقوق مالکانه دولت را با نرخ 60 هزار تومان نمی‌دهند؟

وی تصریح کرد: سهامدار بورس کالا شرکت مس است و معلوم است این شرکت یا شرکت فولاد می‌خواهند بیشتر بفروشند. اینها می‌خواهند بیشتر سود کنند و به همین دلیل چنین کاری کرده‌اند. تصور کنید شرکت فولاد در سال گذشته 108 همت سود کرده است؛ از جیب مردم و از جیب زنجیره پایین دست مثل لوازم خانگی که باید سود می‌کرد اما در واقع با خام فروشی سود کرده است! در حال حاضر هم کالا را داخل کشور گران‌تر می‌فروشند و حالا می گویند ارز صادراتی را با نرخ بالاتر بفروشیم!

برادران ادامه داد: آقایان انرژی را با دلار 10 هزار تومان، نیروی انسانی را با دلار 15هزار تومان و بنزین را با دلار هزار تومان می‌گیرند؛ بعد کالا را با نرخ 50 هزار تومان بفروشند؟ چرا باید اینگونه باشد؟ مگر اینکه بگوییم حقوق مالکانه دولت را با نرخ 60 هزار تومان پرداخت کنند و همینطور انرژی و ... را سپس در این شرایط ارز صادراتی را با نرخ 60 هزار تومان بفروشند. 

چرا هر سال در اردیبهشت ماه جریان‌سازی می‌کنند؟

به گفته معاون صنایع عمومی وزارت صمت، متوسط مواد اولیه این شرکت‌ها کمتر از 30 هزار تومان است؛ مگر حقوق نیروی انسانی را با دلار 60 هزار تومانی می‌دهند که می خواهند ارز صادراتی خود را بالا بفروشند؟!

وی با تاکید براینکه جریانی پشت پرده است که هر سال اردیبهشت ماه جریان سازی می‌کنند و امسال بورس کالا هم ایدئولوگ آنها شده است، تصریح کرد: رهبری قبلا پاسخ اینها را داده‌اند که شرکت های بزرگ دولتی که مواد اولیه را از دولت می‌گیرند چرا برنامه‌ها و سیاست‌های خود را با دلار تلگرامی تنظیم می‌کنند؟

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت مسکن در بازار
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟