Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، فرنام خجسته‌فر در نشست خبری امروز با بیان اینکه در حال حاضر یکی از مهمترین دغدغه‌ یا مردم و کشور بحث ایمنی ساختمان‌های در حال بهره‌برداری است گفت: در یک سال گذشته شاهد بروز سوانح متعددی بودیم که منجر به خسارت‌های قابل توجهی در بخش ساختمان شد.

وی ادامه داد: مرکز معاینه فنی ساختمان کشور یک تشکل حرفه‌ای است که ساختمان‌های در حال بهره‌برداری را بازرسی و مورد رصد قرار می‌دهد و از آنجایی که از ایمنی ساختمان‌های در حال بهره‌برداری غافل شده‌ایم، به دنبال اجرای سازوکارهایی برای افزایش کیفیت و بهره‌وری ساختمان‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل ستاد معاینه فنی ساختمان کشور با بیان اینکه تا پایان سال نیروهای بازرس این ستاد باید به 10 هزار متخصص برسد، اظهار داشت: در حال حاضر نیروهای ستاد 3250 متخصص و مهندس است و در چهار حوزه بازرسی مهندسی برق، سازه، معماری و شهرسازی و تاسیسات مکانیکی ورود کرده‌ایم.

خجسته‌فر با اشاره به مقاومت پایین ساختمان‌های کشور در برابر سوانح و بلایای طبیعی از جمله سیل و زلزله گفت:‌ زلزله 4 ریشتری سرپل ذهاب 4 سال است که کشور را درگیر خود کرده است و هنوز برخی از خانواده‌ها در این منطقه در کانکس مستقر هستند این در حالی است که کشورمان رتبه یک مهندسی در منطقه را دارد و نباید مردم با زلزله 5 ریشتری بیرون از ساختمان خود بخوابند.

وی با اشاره به اهمیت پیش بینی و پیشگیری از مخاطرات اظهار داشت: بحث بازرسی دوره‌ای از ساختمان‌های در حال بهره‌برداری مغفول مانده و متاسفانه تاکنون مبحث 22 که درباره ایمنی ساختمان است به اجرا نرسیده است.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی ساختمان کشور تاکیدکرد:‌ بحث نظارت و بازرسی ساختمان‌های در حال بهره‌برداری باید به یک فرهنگ تبدیل شود و صدور پلاک معاینه فنی برای ساختمان‌ها به ویژه ساختمان‌های حساس و دولتی الزام باشد تا مردم نگران وضعیت سرپناه خود نباشند.

خجسته فر ادامه داد: ‌مردم در حالی هزینه سنگین  برای خرید مسکن متحمل می‌شوند که از کیفیت آن مطلع نیستند و تاکنون ابزارهایی مانند شناسنامه فنی و ملکی و مبحث 22 نتوانسته به مردم کمک کند.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی ساختمان کشور با بیان اینکه پس از نظارت از ساختمان‌ها تمام اطلاعات آ‌ن به صورت محرمانه در اختیار بهره‌بردار و مالک قرار می‌گیرد گفت:‌ تمام اجزای ساختمان در طی این نظارت‌ها اسکن می‌شود و تمام نواقص و نقاطی که می‌توانند عامل سانحه و یا نقطه ضعف ساختمان در برابر حوادث باشند را شناسایی و اطلاعات آن را در اختیار بهره‌بردار قرار می‌دهیم.

خجسته‌فر با اشاره به تفاهم‌نامه بین ستاد و بانک مسکن اظهار داشت: تفاهم‌نامه‌ای با بانک مسکن در آستانه انعقاد است مبنی بر اینکه ساختمان‌های غیراستاندارد از سوی ستاد به بانک مسکن برای دریافت وام 40 میلیون تومانی تعمیرات معرفی شوند.

وی افزود: بنابراین از این پس مالک ساختمان به طور مستقیم این وام را دریافت نمی‌کند و پس از بررسی بازرسان ما از ساختمان و ارزیابی دقیق میزان تعمیرات تا سقف 40 میلیون تومان درخواست را به بانک مسکن ارائه می‌دهد و این میزان تسهیلات برای انجام تعمیرات به حساب مالک واریز نخواهد شد و مالک اقساط آن را طبق مقررات بانک می‌پردازد.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی ساختمان کشور از بازرسی پنج هزار ساختمان دولتی خبر داد و گفت: تمام نواقص و اطلاعات این ساختمان‌ها به صورت محرمانه به شورای تامین استان ارسال و اعلام شده و اگر نسبت به رفع آن اقدام نشود این اطلاعات به وزارتخانه متبوعه اعلام خواهد شد.

خجسته‌فر با بیان اینکه تابستان امسال 5300 مدرسه در تهران مورد ارزیابی و نظارت قرار می‌گیرد، گفت: متاسفانه مدارس کشور فرسایش بیش از اندازه دارند که بررسی وضعیت آنها بسیار اهمیت دارد پس از بررسی تمام اطلاعات به سازمان نوسازی مدارس اعلام خواهد شد و گزارش ستاد مبنای ردیف اعتباری این مدارس و سازمان نوسازی مدارس قرار خواهد گرفت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خانواده سیل مدرسه مسکن معاینه فنی ساختمان ها بانک مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس

در حالی راه آهن از عبور محموله ترانزیتی افغانستان بدون اخذ مجوزهای لازم از سوی کنسرسیوم ریلی از ایستگاه راه‌آهن تهران خبر داده که به‌نظر می‌رسد این محموله به‌صورت غیراستاندارد بارگیری شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از حدود دو هفته کنش و واکنش رسانه‌ای درباره قطار ترانزیتی افغانستان، سرانجام شب گذشته راه آهن جمهوری اسلامی ایران از عبور این بار ترانزیتی از ایستگاه راه آهن تهران خبر داد.

راه‌آهن در این‌باره طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و‌ عدم هماهنگی با راه آهن 10 واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه 13 اردیبهشت، توسط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با همراهی مرزبانی به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند. در پی اطلاع‌رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود، متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این  10 واگن در شمتیغ کرد. -این کنسرسیوم- تلاش کرد با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه آهن جمهوری اسلامی ایران برغم ناپختگی و بی‌صداقتی صورت گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه 13 اردیبهشت آغاز کرد. این محموله 15 اردیبهشت از تهران نیز عبور کرده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمالغرب کشور است. راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‌دارد.

راه آهن در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

به گزارش تسنیم، محموله تجاری افغانستان در زمان حاضر در مرکز لجستیک اپرین اسلامشهر قرار دارد. بررسی تصاویر این محموله نشان می‌دهد کنسرسیوم توسعه ریلی بار مذکور را  به‌صورت غیراستاندارد بارگیری کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • خروج معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟